Etusivu » Blue Finance

Blue Finance

  • Lainasummat: 100 - 500 €
  • Korko: 20.00  - 20.00
  • Laina-aika: 4kk
  • Ikävaatimus: 18v
  Blue Finance lyhyesti

  Blue Finance on täysin kotimainen rahoitusyhtiö, jolla on ollut Suomessa jo yli 100 000 asiakasta. Blue Finance tarjoaa kahta erilaista kulutusluottoa: 100–500 euron suuruista, yhdellä kertaa maksettavaa luottoa sekä 100–5000 euron joustoluottoa, joka voi nostaa haluamansa suuruisissa erissä.

  Blue Finance on listattu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Yritys myös mainostaa sivuillaan sinivalkoisia arvojaan sekä ripeää ja luotettavaa toimintaansa. Blue Finance on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Yrityksen päämaja sijaitsee Turussa, ja sen palveluksessa on 13 työntekijää.

  Blue Financen kulutusluotot

  Blue Finance myöntää kahta erilaista kulutusluottoa. Toinen niistä sopii paremmin äkilliseen ja pieneen rahantarpeeseen ja toista voi käyttää joko jatkuvana taloudellisena puskurivarana tai kertaluonteisena lainana isommissa hankinnoissa.

  Yhdellä kertaa maksettavaa kulutusluottoa voi nostaa 100–500 euroa. Summalla on kiinteä, neljän kuukauden takaisinmaksuaika. Kertaluotto on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen, ja sen saa halutessaan tilille lähes saman tien.

  Tyypillinen 500 euron kertaluotto (takaisinmaksuaika 4 kuukautta) maksaa kokonaisuudessaan 539,32 euroa. Voit lukea lisää kulutusluoton korosta ja kuluista tämän arvostelun loppupuolelta.

  Blue Financen toinen kulutusluotto eli joustoluotto sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin. Luottorajan voi asettaa 100–5 000 euroon asti, mutta koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla. Voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa luottokortin tapaan aina tarpeen vaatiessa. Summa on mahdollista nostaa myös yhdellä kertaa.

  Tyypillinen 5 000 euron joustoluotto (takaisinmaksuaika 12 kuukautta) maksaa 5 760,96 euroa. Tarkemmat tiedot koroista ja kuluista löydät tämän artikkelin loppupuolelta.

  Blue Financen kulutusluoton hakeminen

  Voit hakea Blue Financen kertamuotoista tai jatkuvaa kulutusluottoa suoraan tältä sivulta tai Kulutusluotot.fi-palvelun etusivulta löytyvän linkin kautta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä vielä sido sinua mihinkään.

  Hakemuksen ensimmäisessä vaiheessa voit määritellä haluamasi lainasumman sekä toivomasi takaisinmaksuajan. Voit myös valita, hyväksytkö alkuperäistä toivettasi pienemmän lainasumman. Lisäksi sinulta kysytään muutamia henkilötietoja.

  Lainan saamista varten sinun täytyy tunnistautua palveluun verkkopankkitunnustesi avulla. Näin Blue Finance varmistuu henkilöllisyydestäsi ja pystyy tarkistamaan luottotietojesi tilan automaattisesta järjestelmästä.

  Lainaan ei tarvita vakuuksia, eikä sinun tarvitse lähettää Blue Financelle paperisia tai sähköisiä liitteitä.

  Jos lainapäätös on myönteinen ja hyväksyt Blue Financen antaman lainatarjouksen, saat rahat kahden päivän sisällä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jos haluat rahat mahdollisimman pian, voidaan hakemuksesi käsitellä tavallista nopeammin lisämaksua vastaan.

  Rahojen saapuminen riippuu myös omasta pankistasi. Nopeimmin rahat saapuvat Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, POP-pankin, Aktian, Liedon säästöpankin tai Omasäästöpankin tileille.

  Ehdot hakijoille

  Blue Finance myöntää lainoja yli 18-vuotiaille hakijoille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan täytyy asua vakituisesti Suomessa, ja hänellä täytyy olla käytössään suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinnumero.

  Asiakaspalvelu

  Blue Financen asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8-20. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostilla osoitteeseen info(at)bluefinance.fi, puhelimella tai netistä löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Blue Financen lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 7-23.

  Blue Financen lainojen korot ja kulut

  Blue Financen kertaluottoa eli yhdellä kertaa maksettavaa kulutusluottoa voi hakea 100–500 euroa. Laina-aika on 4 kuukautta, ja lainaa lyhennetään kuukausittain.

  Kertaluoton nimellinen korko on 20 prosenttia, johon lisätään 3,65 prosentin lainanhoitomaksu. Lainan todellinen vuosikorko on 26,40 prosenttia.

  Blue Financen joustoluoton voi nostaa joko pienissä erissä tai yhdellä kertaa. Joustavan kulutusluoton korkein luottoraja on 5 000 euroa. Nostopalkkioita ei peritä.

  Joustoluoton nimelliskorko on 20 prosenttia, jonka päälle lisätään sama 3,65 prosentin lainahoitomaksu kuin kertaluotossakin. Kun kaikki kulut lasketaan yhteen, tulee joustoluoton todelliseksi vuosikoroksi 30,6 prosenttia.

  Blue Finance tarjoaa lisämaksua vastaan muutamia lisäpalveluita. Jos haluat muuttaa laskun eräpäivää tai muuttaa maksusuunnitelmaasi, maksaa se 30 euroa. Pikanostopalvelun avulla (8,90 euroa + 4,35 % lainasummasta) rahat siirtyvät tilillesi kuudessa tunnissa. Hetinostopalvelu (12,90 euroa + 4,35 % lainasummasta) tuo rahat tilillesi heti.

  Maksuhuomautukset maksavat 5 euroa. Voit halutessasi maksaa koko lainan pois yhdellä kertaa, mutta siitä peritään eräännyttämiskuluna 25-50 euroa lainasumman koosta riippuen.

  Kulutusluoton takaisinmaksu

  Blue Financen yhdellä kertaa maksettava kertaluotto on aina 4 kuukauden pituinen. Lyhennykset suoritetaan neljässä erässä, eli kerran kuukaudessa.

  Blue Financen toinen lainatuote, joustoluotto, toimii luottokortin lailla. Voit ottaa luottorajaksi esimerkiksi 5 000 euroa, mutta nostaa lainaa vain tarpeen vaatiessa. Saat nostoillesi takaisinmaksuaikaa lainasummasta riippuen 1-44 kuukautta.

  Lainaa: 100 - 500 €