Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Zmarta

Zmarta

  • Lainasummat: 1000 - 60 000 €
  • Korko: 4.41  - 20.00
  • Laina-aika: 1 - 15v
  • Ikävaatimus: 20v
Zmarta lyhyesti

Zmarta on Freedom Rahoitus Oy:n omistama lainojen kilpailutuspalvelu. Yhden hakemuksen täyttämällä lainanhakija voi saada tarjouksen jopa 20 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Zmartan kautta voi hakea kulutusluottoa 1 000 - 60 000 euroa maksimissaan 15 vuoden maksuajalla.

Zmartan kulutusluotot

Zmartan kautta voi hakea eri suuruisia kulutusluottoja erilaisiin tarpeisiin. Lainasummat lähtevät 1 000 eurosta ja maksimissaan kulutusluottoa voi saada 60 000 euroa. Suurimmat summat toki vaativat jo hyviä tuloja ja vakaata taloudellista tilannetta.

Zmartan kautta haettavat kulutusluotot ovat aina vakuudettomia. Niitä varten ei siis tarvita takaajia, eikä kenenkään tarvitse pantata omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Takaisinmaksuaikaa voi Zmartan välittämille kulutusluotoille saada 1 – 15 vuotta. Laina-aika kannattaa määritellä vasta sen jälkeen, kun olet laskenut kuukausittaisen maksuvarasi. Tämä siis tarkoittaa summaa, jonka voit huoletta käyttää kulutusluoton lyhentämiseen joka kuukausi.

Eri pituisten takaisinmaksuaikojen vaikutusta kuukausierään voi vertailla Zmartan etusivulla ennen hakemuksen tekemistä. Palvelun antamat kuukausierät ovat kuitenkin aina vain suuntaa-antavia, sillä lopulliset lainakustannukset selviävät vasta henkilökohtaisesti tehdystä lainatarjouksesta. 

Zmarta on lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa lainat hakijan puolesta. Zmarta ei siis myönnä lainoja itse, vaan toimii välikätenä lainahakijan ja lainayhtiön välillä. Ja toisin kuin jotkut luulevat, ei Zmartan kaltaisen välittäjän käyttö maksa lainanottajalle mitään, itse asiassa päinvastoin. Lainanhakija hyötyy Zmartan tekemästä ilmaisesta kulutusluottojen kilpailuttamisesta, ja Zmarta saa tästä työstä korvauksen lainafirmoilta.

Zmartan kulutusluoton hakeminen

Kulutusluoton hakeminen Zmartan kautta on erittäin yksinkertaista. Lainahakemuksen täyttäminen kestää maksimissaan 10 minuuttia, minkä jälkeen kilpailutetut lainatarjoukset saapuvat nopeasti, yleensä saman päivän aikana.

Kulutusluoton hakeminen Zmartan kautta sujuu käytännössä näin:

  • Klikkaa itsesi Zmartan kilpailutuspalveluun 
  • Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika. 
  • Täytä lainahakemukseen omat henkilötietosi sekä muut hakemuksessa kysytyt perustiedot (työpaikka, asumistiedot, perhetiedot)
  • Tarkista kaikki kohdat ennen hakemuksen lähettämistä. Tärkeä seikka, sillä pieni huolimattomuusvirhe voi johtaa satasia kalliimpaan lainatarjoukseen.
  • Lähetä hakemus. Jos olet liikkeellä päiväsaikaan, saat vastauksen saman päivän aikana.

Hakemuksen lähetettyäsi tulet saamaan yhden tai useampia tarjouksia haluamasi kokoisesta kulutusluotosta. Jos löydät niiden joukosta sinua miellyttävän vaihtoehdon, voit hyväksyä lainatarjouksen saman tien. Usein rahat saa tilille tämän jälkeen tunnin sisällä, omasta pankista ja lainafirman pyytämistä lisätiedoista riippuen.

Kulutusluoton kilpailuttaminen on järkevä teko, sillä se antaa hakijalle mahdollisuuden saada halvin mahdollinen kulutusluotto pienimmällä mahdollisella vaivalla. Kilpailutuspalvelun käyttäminen säästää siis rahaa sekä aikaa.

Zmartan kulutusluoton korko ja lainakulut

Zmartan välittämien kulutusluottojen korot vaihtelevat riippuen hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä haetusta lainasummasta. Pienimmillään korko voi olla noin 5 prosentin luokkaa ja suurimmillaan 20 prosenttia.

Todellinen vuosikorko on näitä suurempi, sillä siihen lisätään mukaan muut koron lisäksi perittävät lainakulut. Ne voivat olla vuodessa maksimissaan 150 euroa.

Lainatarjouksien hakijalle tarjoamat korot vaihtelevat, sillä jokainen lainafirma määrittelee hakijan luotonsaantikriteerit hieman eri tavalla. Joillekin firmoille esimerkiksi korkeakoulutus antaa lisäpisteitä, toiset painottavat enemmän kuukausitulojen määrää. Tästä syystä kulutusluoton kilpailuttaminen on erittäin järkevä teko.

Ehdot hakijoille

Zmarta välittää luotonmyöntäjille lainahakemuksia henkilöiltä, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita. Myös yläikäraja löytyy: se on 75 vuotta.

Lisäksi lainanhakijalla täytyy olla vähintään 750 euron palkka- tai eläketulot kuukaudessa. Luottotietojen täytyy olla täysin puhtaat – maksuhäiriömerkinnät ovat siis ehdoton este kulutusluoton hakemiselle Zmartan kautta.

Hakijoilla täytyy olla vakituinen kotikunta ja osoite Suomessa. Lisäksi tarjouksen hyväksymiseen ja rahojen siirtämiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset ja tili suomalaisessa pankissa.

Asiakaspalvelu

Zmartalla on suomenkielinen asiakaspalvelu, joka on avoinna arkipäivisin päiväsaikaan. Yhteyttä saa nopeimmin live chatin tai puhelimen kautta, mutta ei-kiireellisissä asioissa Zmartalle voi lähettää myös sähköpostia.

Lainaa: 1000 - 60 000 €