Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Vippi.fi

Vippi.fi

  • Lainasummat: 300 - 2000 €
  • Korko: 19.90  - 19.90
  • Laina-aika: Jopa 88 kuukautta
  • Ikävaatimus: 18v
Vippi.fi lyhyesti

Vippi.fi on vuodesta 2006 lähtien toiminut kulutusluottoja ja joustoluottoja myöntävä lainapalvelu. Vipin kautta voi hakea kulutusluottoa 1 000 - 10 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Vippi.fi:n omistaa suomalainen Tact Finance Oy.

Vipin kulutusluotot

Vippi.fi-palvelun kulutusluotto on nopea ratkaisu pieneen tai suureen rahantarpeeseen. Pienimmillään Vipin kulutusluottoa myönnetään 1 000 euron verran, ja haluamansa lainasumman voi valita 500 euron tarkkuudella 10 000 euroon asti. 

Maksuaikaa kulutusluotolle saa 12 – 88 kuukautta, ja sopivan kuukausierän voi valita viidestä eri vaihtoehdosta. Lainan hakeminen on siis tehty Vipillä mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Jos rahatilanne muuttuu jossain vaiheessa kertaheitolla paremmaksi, voi Vipin kulutusluoton maksaa myös kerralla kokonaan pois. Palvelun kautta voi myös maksaa maksusuunnitelmasta suurempia kuukausieriä, jolloin laina lyhenee nopeammin sekä lisäksi halpenee kulujen vähenemisestä johtuen.

Vippi.fi antoi aikaisemmin myös pienempiä lainoja eli niin kutsuttuja pikavippejä. Nykyään yhtiö myöntää kuitenkin vain joustoluottoja ja kulutusluottoja, jotka ovat kustannuksiltaan vippejä huomattavasti edullisempia.

Vippi.fi-palvelun myöntämää kulutusluottoa voi käyttää haluamaansa kohteeseen, sillä kulutusluottoa hakiessa sen käyttötarkoitusta ei sen kummemmin udella. Pienellä kulutusluotolla voi rahoittaa isompia kertaostoksia, kuten esimerkiksi polkupyörän tai huonekalun oston. Isommalla kulutusluotolla rahoittaa jo esimerkiksi suuremman sisustusprojektin.

Vipin joustoluotto

Jos olet aikeissa ottaa lainaa pieniin arjen hankintoihin, kannattaa harkita kulutusluoton sijasta Vipin joustoluottoa. Sitä voi nostaa pienemmissä erissä aina rahantarpeen yllättäessä 2 000 euroon asti per kuukausi.

Vipin kulutusluoton hakeminen

Vippi.fi-palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Kulutusluoton hakeminen alkaa lainalaskurista, jonka avulla voi laskea haluamansa kuukausierän ja laina-ajan haluamalleen lainasummalle. 

Lainasumman voi valita 1 000 ja 10 000 euron väliltä 500 euron portaissa. Kulutusluoton suuruus voi siis olla vaikkapa 1 500 tai 2 500 euroa, mutta ei 2 250 euroa.

Tämän jälkeen on vuorossa lainahakemuksen täyttäminen. Hakemuksessa kysytään muutamia perusasioita, kuten henkilötietoja ja palkan tai muiden kuukausittaisten etuuksien määrää. Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata viitisen minuuttia aikaa.

Vippi.fi tekee näiden tietojen perusteella henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka tulee paluupostissa muutaman minuutin sisällä. Vippi tarkistaa aina hakijan luottotiedot automaattisesti.

Mikäli lainatarjous miellyttää, voi sen hyväksyä saman tien verkkopankkitunnuksilla. 

Kulutusluoton saa heti tilille aktivoimalla pikasiirtopalvelun Vipin MySaldo-verkkopalvelussa. Muussa tapauksessa kulutusluotto saapuu 1-3 päivän kuluessa.

Vippi.fi:n kulutusluoton korko ja lainakulut

Vippi antaa kulutusluotot selkeästi hinnoiteltuina. Lainakorko on 13,9 – 19,9 % hakijan taloudellisesta tilanteesta ja kuukausituloista riippuen. Lisäksi kulutusluotosta veloitetaan lainanhoitokulu, joka on 0,01 % päivässä laina määrästä ja korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Kun nämä kustannukset lasketaan yhteen, saadaan lainan todellinen vuosikorko, joka on 21,3 – 29,5 % kulutusluoton määrästä.

Vippi ei vaadi kulutusluotolleen minkäänlaisia takuita tai vakuuksia. Lainan saa siis helposti ja nopeasti, sillä aikaa ei kulu suotta ylimääräisten dokumenttien lähettelyyn.

Ehdot hakijoille

Vippi.fi myöntää kulutusluottoa hakijoille, jotka ovat Suomessa vakituisesti asuvia, oikeustoimikelpoisia henkilöitä. Ikärajaa ei ole erikseen määritelty, eli kaikki yli 18-vuotiaat voivat hakea lainaa Vippi.fi:ltä.

Hakijoilla täytyy olla moitteettomat luottotiedot, sillä maksuhäiriömerkinnät johtavat automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen.

Asiakaspalvelu

Vipin asiakaspalvelu on avoinna kattavasti: maanantaista perjantaihin kello 7 – 19 ja lauantaisin kello 10 – 18. Yhteyttä voi ottaa chatissa, sähköpostilla sekä puhelimitse.

Lainaa: 300 - 2000 €