Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Alisa Pankki

Alisa Pankki

Alisa Pankin kulutusluotot

Alisa Pankin kulutusluotot ovat kooltaan 1 000 – 30 000 euron suuruisia. Lainan nimelliskorko on 7 – 20 prosenttia, ja se määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja Alisa Pankin tekemän luottoarvion mukaan. Tästä syystä on tärkeää, että hakemuksessa kerrotaan kaikki oleelliset tiedot yksityiskohtaisesti.

Alisa Pankki myöntää kaikki lainat ilman vakuuksia sekä takaajia. Käytäntö siis pätee sekä kulutusluottoihin että yhdistelylainoihin, joiden avulla hakija voi yhdistää monta pientä ja yleensä kalliimpaa lainaa yhden, paremmilla ehdoilla saadun lainan alle.

Kulutusluottojen lisäksi Alisa Pankki tarjoaa myös vuosimaksuttomia luottokortteja sekä määräaikaistalletuksia ja säästötilejä, joilla on perinteisiä pankkitilejä parempi korkotuotto.

Alisa Pankin kulutusluoton hakeminen

Alisa Pankin kulutusluottoa haetaan netissä. Pääset suoraan hakulomakkeeseen tältä sivulta löytyvän linkin avulla.

Hakemukseen täytetään henkilötiedot sekä tiedot hakijan taloudellisesta tilanteesta eli tuloista ja menoista. Hakemuksen jättämisen jälkeen kannattaa varautua siihen, että Alisa Pankki pyytää hakijalta palkkatositetta, tiliotetta tai eläkepäätöstä tulojen varmistamiseksi. Alisa Pankki saattaa myös soittaa hakijalle lisäkysymysten esittämistä varten.

Jos lainahakemus hyväksytään, maksaa Alisa Pankki lainan hakijan tilille välittömästi, mikäli ajankohta on arkipäivänä toimistojen aukioloaikana.

Alisa Pankin kulutusluoton korko ja lainakulut

Alisa Pankki myöntää lainaa 7 – 20 prosentin nimelliskorolla. Korko määräytyy Alisa Pankin tekemän luottoarvion mukaan.

Muitakin kuluja kulutusluotosta syntyy, esimerkiksi 150 euron suuruinen avausmaksu sekä lainanhoitokulu, joka on enintään 0,01 prosenttia lainan määrästä per päivä.

Alisa Pankki ilmoittaa kaikki luotosta aiheutuvat kulut selkeästi omilla sivuillaan sekä lisäksi lainatarjouksen yhteydessä. Myös lisämaksulliset toiminnot ovat selkeästi hinnoiteltu: esimerkiksi lyhennysvapaa kuukausi maksaa hakijalle 5euroa.

Ehdot hakijoille

Alisa Pankin lainakriteerit ovat hyvin samanlaiset kuin muillakin kulutusluottoja myöntävillä lainayhtiöillä.

Voit hakea lainaa Alisa Pankilta, mikäli

  • olet vähintään 20-vuotias
  • sinulla on säännölliset kuukausitulot (palkka- tai eläketulot), jotka riittävät elämiseen lainan lyhentämisen kanssa
  • sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissasi
  • asut vakituisesti Suomessa ja
  • sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Alisa Pankki ei vaadi kulutusluotoilleen vakuuksia tai henkilötakaajia.

Asiakaspalvelu

Alisa Pankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 18. Asiakaspalveluun voi soittaa (puh. 020 380 101) tai lähettää sähköpostia.

Lainaa: