Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Komplett Bank

Komplett Bank

  • Lainasummat: 1000 - 50 000 €
  • Korko: 7  - 18.5
  • Laina-aika: 3 - 15 vuotta
  • Ikävaatimus: 23v
Komplett Bank lyhyesti

Skandinaviassa suosittu, alun perin norjalainen Komplett Bank tarjoaa kulutusluottoa 1 000 - 50 000 euroa. Ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävän lainan kohteen voi päättää itse, ja rahat saa tilille parhaimmillaan saman päivän aikana.

Komplett Bankin kulutusluotot

Komplett Bank tarjoaa hakijoille sekä kulutusluottoa että joustoluottoa. Kulutusluottoa voi saada maksimissaan 50 000 euroa, ja pienin mahdollinen Komplett Bankin myöntämä kulutusluotto on suuruudeltaan 1 000 euroa.

Kaikki Komplett Bankin myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli niitä varten ei tarvitse hankkia takaajaa tai antaa erillisiä vakuuksia. Tästä syystä kulutusluoton saa heti tilille. Mikäli laina otettaisiin perinteiseen pankkityyliin vakuuksien kanssa, kuluisi takaajien tai vakuuksien tarkempaan selvittelyyn useita päiviä.

Kulutusluottoja myönnetään Komplett Bankilla 3 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Joustoluotossa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Asiakkaalta veloitetaan kuitenkin nostetun lainan korot sekä kulut joka kuukausi.

Jos hakija valitsee tasasummilla lyhennettävän kulutusluoton sijasta joustoluoton, voi lainaa nostaa kuukausittain haluamansa määrän. Joustoluotto toimii eräänlaisena rahastona, josta voi nostaa lisää luottoa oman limiitin puitteissa aina silloin, kun rahantarvetta ilmenee. 

Joustoluotosta maksetaan korkoa vain siitä summasta, joka on nostettu omalle tilille. Se on siis fiksu valinta tilanteessa, jossa lopullinen lainan tarve ei ole lyöty lukkoon – esimerkkinä vaikkapa häät, joiden budjetti saattaa matkan varrella venyä ja paukkua.

Komplett Bankin kulutusluoton hakeminen

Komplett Bankin kulutusluoton hakeminen alkaa lainahakemuksen täyttämisellä. Koska vakuuksia tai takaajia ei Komplett Bankilla vaadita, on lainahakemuksen täyttäminen hyvin nopeaa ja yksinkertaista.

Lainahakemuksessa kysytään aluksi henkilötietoja ja henkilötunnusta. Sen jälkeen hakija pääsee täyttämään tarkempia tietoja sisältäviä kohtia, joissa määritellään esimerkiksi hakijan taloudellinen tilanne sekä asumismuoto ja perheen koko.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen lainanhakija saa lähes välittömästi alustavan lainatarjouksen sekä pyynnön mahdollisista lisädokumenteista. Lainan koosta ja hakijasta riippuen hakijan täytyy joskus lähettää Komplett Bankille todistukset tuloista tai verotiedoista, mutta aivan pienimpien lainojen kohdalla näitä ei välttämättä pyydetä. Todistukset voi lähettää tietoturvallisesti Komplett Bankin verkkosivujen kautta.

Kun mahdolliset liitteet on tarkistettu, saa lainanhakija lopullisen luottopäätöksen. Sen voi hyväksyä omilla verkkopankkitunnuksilla heti, minkä jälkeen laina on tilillä käytännössä saman tien.

Komplett Bankin kulutusluoton korko ja lainakulut

Komplett Bankin kulutusluoton korko määräytyy hakijakohtaisesti. Pienin mahdollinen nimelliskorko on Komplett Bankilla 4,9 %, mutta käytännössä suurin osa lainoista annetaan jonkin verran tätä suuremmalla nimelliskorolla. Suurin mahdollinen nimelliskorko on 19,90 %, mikä on myös Suomen laissa suurin määritelty nimelliskorko kulutusluotoille.

Nimelliskoron lisäksi lainan kustannuksiin lisätään avausmaksu, joka on 0 – 49 euroa. Vuosimaksuja Komplett Bank ei peri. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 3 – 8 euroa luottomäärästä riippuen. Nostopalkkioita ei peritä.

Komplett Bankin kulutusluotolle voi ottaa lainaturvavakuutuksen, josta peritään erillinen maksu. Vakuutus kattaa lainan kuukausikustannukset siinä tapauksessa, että hakija jää työttömäksi tai hänen työkykynsä heikkenee. Lisäksi vakuutus kattaa lainan kustannukset kuolemantapauksessa.

Ehdot hakijoille

Komplett Bank myöntää lainaa hakijoille, jotka:

  • ovat yli 23-vuotiaita
  • asuvat pysyvästi Suomessa
  • omaavat puhtaat luottotiedot
  • omistavat sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.

Rahat maksetaan suomalaiselle pankkitilille ja laina hyväksytään verkkopankkitunnuksilla. On siis oleellista, että myös nämä asiat löytyvät lainanhakijalta.

Asiakaspalvelu

Komplett Bankin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10 – 15. Yhteyttä saa chatin ja puhelimen kautta, ja asiakaspalveluun voi myös lähettää sähköpostia. Komplett Bankin asiakkaat voivat myös ottaa asiakaspalveluun yhteyttä Omat Sivut -palvelun viestilaatikon kautta.

Lainaa: 1000 - 50 000 €